#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Xerrada informativa dels projectes que AStGO realitza a Gàmbia

Xerrada informativa dels projectes que AStGO realitza a Gàmbia

Ahir dissabte, a les 18 h va tenir lloc al Palau del Rei Moro una xerrada informativa dels projectes que du a terme l’Associació Save the Gambian Orphans (AStGO). La xerrada va anar a càrrec de Kalilu Jameh (fundador i autor del llibre “El viaje de Kalilu”) i Herminia Nubiola.

Xerrada Gambian
Un moment de la xerrada al Palau del Rei Moro
Centre Education for Peace
Centre Education for Peace

Aquesta associació es una organització no governamental d’ajuda al desenvolupament, sense ànim de lucre, independent i aconfesional, fundada l’any 2006 per Kalilu Jameh.

La seva missió és contribuir a eradicar la pobresa extrema a Gàmbia, desenvolupant diferents projectes, impulsant i afavorint el desenvolupament educatiu, social i econòmic de les regions rurals de l’àrea de Upper Baddibu, North Bank Region).

Herminia Nubiola i Jameh Kalilu, a banda d’explicar-nos els projecte d’AStGO, ens van donar alguns exemples del cost d’aspectes bàsics de la vida a Gàmbia. Una vaca val 100 euros aproximadament, una gallina pot valdre 5 euros, per ser atès a l’hospital cal pagar 50 cèntims que la majoria de la població no té. Va quedar palès que amb una petita aportació econòmica nostra podem ajudar de forma molt considerable al poble de Gàmbia.

Pou, plaques solars i tanc elevat a Jirong
Pou, plaques solars i tanc elevat a Jirong

La Colla Jove de Castellers de Sitges es va solidaritzar fent una aportació de 30 euros (l’equivalent a que 60 persones puguin anar a l’hospital) i us anima a col·laborar amb l’Associació Save the Gambian Orphans.

A la web www.astgo.org teniu tota la informació. Podeu contactar per mail a l’adreça savegambian@gmail.com. Tambè tenen seu al carrer Palou, 31 de Sant Pere de Ribes.

DIADA SANT JORDI 2016