#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Vine al Palau en companyia

Vine al Palau en companyia

 

La Jove ha convocat dos assaigs amb activitats complementàries per als divendres 26 de juny i 3 de juliol, just abans de l’actuació de Ribes. El primer dels dos porta per títol Porta un amic i teniu dues Estrelles i, com indica el seu nom, ofereix dues cerveses per a cada casteller que porti un acompanyant a assaig (una per a cada un). La invitació serà per a aquella mateixa nit al Palau, just acabat l’assaig. A més, entre tots els assistents se sortejaran alguns dels obsequis rebuts per la nostra participació a Corpus.

L’assaig del dia 3 estarà complementat amb un recital de jazz i música afrocubana a càrrec d’Oriol Nebleza Trio. El concert serà al mateix Palau del Rei Moro i estarà acompanyat de sopar fred gratuït per a tots els assistents.

Abans, però, tornem a tenir una cita a plaça. Serà aquest dissabte, a les Roquetes, on actuarem al costat de la colla local i dels Xiqüelos del Delta. Una nova oportunitat per a continuar rodant i consolidar la recuperació de la confiança.

  • Dissabte 20 de juny. Actuació a les Roquetes. Amb els Castellers de les Roquetes i els Xiqüelos del Delta
  • Divendres 26 de juny. Porta un amic i teniu dues Estrelles. Assaig especial 1+1 = 2 Estrelles. Al Palau del Rei Moro. De 21 a 23h
  • Divendres 3 de juliol. Jazz & Jove. Recital d’Oriol Nebleza Trio, al Palau del Rei Moro (amb refrigeri per a tothom). En acabat l’assaig

CastellsIMes

DIADA SANT JORDI 2016