#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Vilafranca 02-06-2019

Vilafranca 02-06-2019

Aquest primer cap de setmana de juny, la Jove va actuar a la “Diada del Firal” en memòria a Joan Sol a Vilafranca. Així doncs, la Jove se sumava a una actuació amb 5 colles més: Castellers de Castelldefels, Nois de la Torre, Castellers de la Sagrada Família, Castellers De Sant Feliu Els Magentes i els amfitrions Xicots de Vilafranca.
Per a donar el tret de sortida a aquesta macro-actuació, les 6 colles van alçar els seus pilars de salutació, reivindicant l’absolució d’activistes antifeixistes.

xic_pd4 xic_3d7

Per tal d’agilitzar l’actuació, es podien arribar a veure castells simultanis, sense desmerèixer cap de les construccions fetes. D’aquesta manera, a la Jove de Sitges li corresponia actuar paral·lelament amb els Castellers de Castelldefels.
En primera ronda, els sitgetans completaven un nou 3de7 amb rotacions i canvis de posició respecte els altres ja descarregats durant aquest 2019.
Seguidament a la segona ronda, i després d’aparcar el 5de7 per baixes d’última hora tan a pinya com a tronc, era el moment del castell més important de la Jove per aquesta diada: el 4de7 amb l’agulla. Quan va anar amunt l’estructura, el quatre es va erigir fort i sense cap tipus de complicació des del principi fins a deixar el pilar lliure. I així, la Jove descarregava el segon 4de7a d’enguany, aquesta vegada amb estrenes al pis de segons i al pom de dalt.

xic_4d7a1 xic_4d7a2

Per tancar les rondes de castells, es va obtar a rodar el 4de7. Primer, va ser desmuntat. I després, descarregat. Tot i que no va faltar èpica.
Tots 3 castells van comptar amb 3 poms de dalt totalment diferents: 6 dosos, 3 aixecadors i 3 anxanetes.

I ja per cloure la diada, en menys de dues hores i veient gairebé una vintena de castells, es van fer els dos pilars de comiat en una plaça de Milà i Fontanals plena de castellers.

xic_4d7 xic_2pd4
DIADA SANT JORDI 2016