#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Vigílies del 25è aniversari dels Castellers de Sants 12-05-2018

Vigílies del 25è aniversari dels Castellers de Sants 12-05-2018

A vigílies del 25è aniversari dels Castellers de Sants dissabte vam tornar a compartir plaça amb borinots i els Castellers de Gavà. En una jornada marcada per la pluja, la diada es va dur a terme al local d’assaig dels amfitrions.

Sense complicacions la colla va assolir el repte de portar dos castells bàsics de set pisos, el 4de7 i el 3de7 marcats per estrenes a diverses posicions. En segona ronda es va rodar la torre de 6 que vol tornar a recuperar les sensacions de la temporada passada per tal d’alçar-la un pis més. Finalment vam acomiadar la diada amb dos pilars de 4.

4d7_sants td6_sants 3d7_sants

Pel que fa als Castellers de Sants, van estrenar la primera torre de 8 amb folre d’enguany acompanyada del 3de8 i el 9de7. Els Castellers de Gavà van tornar a descarregar el 3de6 i el 3de6 amb agulla, llàstima de la tercera ronda que els va deixar la torre de 6 com a intent desmuntat.

Per acabar la jornada, les borinotes van alçar l’esperat castell de dones, aquest any convertit en dues construccions simultànies, una torre i un 5 de 6 que simbolitzaven el dos i el cinc dels 25 anys que celebra enguany la colla del barri.

Aquesta setmana descansem d’actuacions però els assajos continuen dimarts i divendres al Palau del Rei Moro. La propera cita a plaça la tindrem dissabte 26 a Lleida en motiu de l’Aplec del Cargol.

pd4_gava

DIADA SANT JORDI 2016