#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Un altre castell de 7

Un altre castell de 7

2014-04-13 Diumenge de Rams a Sants 2La Colla Jove de Castellers de Sitges segueix descarregant castells de set en les primeres actuacions de la temporada. Si fa uns dies descarregava un 4 de 7 a la Platja de Sant Sebastià, diumenge va tornar a fer-ho a la barcelonina Plaça de Sants. L’actuació es va completar amb un 5 de 6 i un 4 de 6 amb l’agulla, dos castells que sembla que demanen un pis més de cara a la propera actuació del dia 27 d’abril a Sitges. La jornada es va tancar amb dos pilars de 4 amb sengles enxanetes d’estrena.

La sortida a plaça de la Jove anava forta amb un 3 de 7, però quan les gralles ja feien el trinat de l’aleta, la canalla va tirar avall i el castell es va desmuntar sense més complicació. En ronda de repetició es va desestimar intentar-lo de nou i es va completar una actuació calcada a la de fa quinzedies a Sant Sebastià.

La colla anfitriona, els Castellers de Sants, van descarregar torre de 7, 3 de 8, 5 de 7 i vano de 5, mentre que els Castellers de Terrassa van descarregar 4 de 7 amb l’agulla, 5 de 7, 4 de7 i pilar de 5.

D’altra banda, dissabte passat l’Ateneu va quedar petit per acollir tota la gent que va assistir a la presentació de la nova pàgina web de la colla (www.jovedesitges.cat). La Jove de Sitges recorda que per Setmana Santa no hi haurà assaigs i convida tothom a reprendre la feina el dimarts 22 i el divendres 25 a les 20h al Palau del Rei Moro per preparar l’esmentada actuació del dia 27.

DIADA SANT JORDI 2016