#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Tres castells més de la gamma alta

Tres castells més de la gamma alta

5 de 7 al Cap de la Vila
5 de 7 al Cap de la Vila

La Colla Jove de Castellers de Sitges segueix la seva progressió imparable: diumenge va descarregar tres castells de set i mig en la diada celebrada al Cap de la Vila: el 5 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7 amb l’agulla. Van estar a un pas de repetir l’excel·lent actuació de Ribes de fa quinze dies, però la manca d’efectius va decidir els caps de colla a plantejar el 3 amb l’agulla, que era el primer cop que enguany es portava a plaça. Amb els de diumenge ja són 25 els castells que la Jove de Sitges ha descarregat enguany a plaça: 8 castells de 6 pisos, 9 castells de 7 pisos i 8 castells de set i mig.

Els castellers sitgetans van obrir plaça amb un 5 de 7 que es va haver de treballar molt a l’hora de descarregar, mentre que els dos castells amb agulla, el 4 i el 3, es van plantar amb solvència. De la seva banda, els castellers de Les Roquetes van poder carregar el 4 de 7, que els confirma com a nova colla de set després d’estrenar-lo a Ribes fa dues setmanes, i van descarregar la torre de 6 i el 3 de 6 amb l’agulla. L’altra colla convidada, la Joves Xiquets de Valls, va descarregar sense problemes el 3 de 8, el 4 de 8 i la torre de 8 amb folre.

En les properes setmanes, la Jove de Sitges seguirà preparant el viatge a Perpignà, on actuarà els dies 9 i 10 d’agost. Encara són obertes les inscripcions, que poden fer-se durant els assaigs al Palau del Rei Moro: els dimarts i divendres a les 20’30h i els dimecres a les 20h. També són obertes les inscripcions per al Torneig de Futbol Sala de Festa Major del proper 2 d’agost en el que la Jove també participa.

DIADA SANT JORDI 2016