#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Torneig intercasteller

Torneig intercasteller

La temporada castellera per a nosaltres ja va acabar però ja sabeu que aquí no es para mai!

Ahir vam fer el pagament que ens confirma plaça al 13é torneig intercasteller de futbol que aquest any es celebra a Igualada.
Per als que aneu més perduts, és un torneig de futbol on hi participen moltes colles, semblant al que fem a sitges per festa major. Cada any l’organitza una colla diferent i aquest any es el torn dels Moixiganguers d’Igualada. Els partits es disputen el dissabte. El diumenge es fan les finals. Per acabar, hi ha un dinar de germanor.
 
La jove ha participat en diverses ocasions i aquest any anem a per totes! Us volem a tots!! Volem JUGADORS i JUGADORES que es deixin la pell al camp. Volem AFICIÓ que mai es cansi d’animar. Volem CANALLA amb càntics de guerra. Volem “TRIBUNERUS” que facin ambient.
Torneig Intercasteller
Data: 15 i 16 de FEBRER 2014
 
Lloc: Igualada
 
Qui pot venir?: Tothom qui vulgui jugar, animar o passar un bon cap de setmana
 
Quant costa?: 20€ per persona (sopar de dissabte, concert, lloc on dormir, esmorzar de diumenge, dinar de germanor i obsequi)
 
Com m’apunto?: Envieu un mail a: jovedesitges.social@gmail.com o contacteu amb la Karina, Laura Ripoll o Dani Vileta. (millor enviar mail)
 
Entrenaments!!! 
Hem d’anar ben preparats així que si sou bons i bones futbolistes us necessitem!! A més tenim programats uns entrenaments setmanals amb l’equip on juguen en Marc Yll i l’Albert Barceló. Son entrenaments conjunts els DIMECRES a les 21h al Barrachina. Comencem avui i amb moltes ganes!
 
A mida que anem rebent informació us la anirem comunicant via mail, facebook i twitter
 
#noetquedisacasa #vineafercolla #torneigintercasteller #jodelajove
 
SEMPRE JOVE
DIADA SANT JORDI 2016