#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Tenim un objectiu i es diu 4de8

Tenim un objectiu i es diu 4de8

Ara va de debò. El compte enrere per a la Diada de la Colla (que se celebrarà el 24 d’octubre) té un objectiu clar: tornar a fer l’anhelat 4de8. El cap de colla, Marc Yll, ha anunciat que aquesta és la fita de la colla i els assaigs ja estan encaminats en aquesta línia. Les darreres setmanes ja s’ha evidenciat en les proves realitzades al Palau del rei Moro, que ha mostrat bons resultats. Divendres passat, per exemple, es va posar el castell sencer fins a dosos i tant estructura com pinya van oferir bones garanties.

4 de 8 fins a dosos el passat divendres al Palau del Rei Moro

Avui divendres, la colla voldrà repetir aquesta prova –a més de fer el 4de7 net fins aixecador– en l’assaig que realitzarà a Vilafranca, conjuntament amb els Xicots de Vilafranca. Es tracta de dues proves, a més de la resta que es duran a terme, de notable importància en la cursa al 4de8. Els set assaigs que falten fins la Diada de la Colla són de notable importància per avançar en aquest objectiu.

La Jove ha creat un hashtag per acompanyar el camí cap al 4de8 i portar la màxima gent possible als assaigs al Palau: #Jo4e8itges

Les dues darreres actuacions han permès ampliar el sac de castells de la gamma mitjana de 7. Diumenge dia 20 la Jove va actuar ser a Vilafranca, on va realitzar el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla, a més d’un 4de7 amb prova a un pis superior. I dissabte passat, l’exhibició castellera de Santa Tecla va permetre veure la millor actuació de la colla aquesta temporada, amb el tercer 5de7 de l’any, el dotzè 4de7 amb l’agulla (10 descarregars i 2 carregats) i el segon 7de7. De cara a les tres properes actuacions abans de la Diada de la Colla (Vilafranca, Ribes i Tarragona), la Tècnica ha anunciat que vol fer el 5de7 en cadascuna d’elles, a més de 4de7 amb l’agulla i proves del 4de7 per bastir-lo amb un pis més.

DIADA SANT JORDI 2016