#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Tallers i assaig de la Jove

Tallers i assaig de la Jove

4d8 fins a quints descarregat
4d8 fins a quints descarregat

Divendres passat la Jove de Sitges va fer un assaig especial amb camisa on es van alçar castells complerts, amb l’ajut dels Castellers de Les Roquetes. La Jove va descarregar un 3 de 7 amb l’agulla (construcció que mai no s’havia assolit completa en un assaig), un 4 de 7 amb l’agulla i un tronc de 4 de 8 fins a quints, una construcció que la Jove mai no havia planejat en un mes de maig amb aquesta solvència. En acabar l’assaig, els membres de les dues colles van compartir un sopar a base de pizzes.

D’altra banda, la Colla Jove de Castellers de Sitges ja ha visitat aquest curs totes les escoles sitgetanes apropant així el fet casteller als nens i nenes de la vila. Aquesta mateixa setmana la Jove ha fet un taller de castells a l’escola Agnès, completant així la seva presència a tots els centres escolars de primària, a l’INS Benaprès (que a l’hivern cedeix les seves instal·lacions per als assaigs de la colla) i també a algunes escoles de Ribes que tradicionalment acullen, de fa anys, els tallers de castells de la colla sitgetana.
Recordem que fins al 28 de juny se seguirà fent l’Escola de Castells els dissabtes  de 17 h a 19 h al Palau del Rei Moro, activitat oberta i gratuïta a la que són convidats tots els nens i nenes que vulguin apropar-se al fet casteller.
DIADA SANT JORDI 2016