#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Setmana de concurs

Setmana de concurs

7 de 7 de la Jove de Sitges al Cap de la Vila
7 de 7 de la Jove de Sitges al Cap de la Vila

La Colla Jove de Castellers de Sitges va actuar dissabte al Cap de la Vila amb dos castells de concurs (un treballat 5 de 7 i un elegant 7 de 7), però potser la notícia va ser l’impecable 4 de 7 de la tercera ronda que, com van dir els caps de colla “apunta a castell més gran”. Un excel·lent final per a la setmana de Santa Tecla que el dimarts ja havia tingut exhibició davant de l’ajuntament (la Jove hi va descarregar el 4 de 6 i la torre de 6) i a la tarde la tradicional baixada del pilar caminat per les escales de La punta. En aquesta ocasió, amb una alineació nova que va defensar l’espadat amb gran solvència sota la mirada de centenars de curiosos.

La Diada de Santa Tecla de dissabte la van completar els Xicots de Vilafranca amb la tripleta de vuit (3 de 8, 4 de 8 i torre folrada) i els Minyons de l’Arboç que, malgrat que van fer llenya amb la torre de 7, es van apuntar la clàssica de 7 amb el 3 de 7, el 4 de 7 i la torre de 6.

A plaça ja s’ensumava un fet innegable: el món casteller està escalfant motors de cara al concurs de Tarragona del proper cap de setmana. La Jove hi actuarà dissabte amb la intenció d’assolir tres grans castells i completar la millor actuació de la temporada. Per tal de preparar aquesta gran cita castellera, la Jove convida tothom a participar dels assaigs que es faran al Palau del Rei Moro els propers dimarts i divendres a partir de les 20’30h.

Sota el lema “Sitges viu el concurs” la Jove de Sitges ha engegat una campanya per motivar els amics i amigues castellers a participar al Concurs de Tarragona i, fins al moment, ja s’hi han apuntat més de 120 persones. Tot apunta que se superarà la participació de camises color vi que fa dos anys van presentar-se a la Tarraco Arena.

DIADA SANT JORDI 2016