#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Seguim sumant castells de 7

Seguim sumant castells de 7

3d7 Guinardo
3 de 7 enlairat al Guinardó

La Colla Jove de Castellers de Sitges va actuar diumenge passat a la Festa Major del Baix Guinardó, a Barcelona, acompanyada dels Castellers de la Vila de Gràcia i dels Castellers de Badalona. La Jove va descarregar un 3 de 7, un 4 de 6 amb l’agulla i un 4 de 6, una actuació per sota de les espectatives prèvies, que es van estroncar d’inici  amb un intent desmuntat de 4 de 7, un castell que es va anar complicant a mida que pujava i que, amb dosos col·locats, varebre l’ordre de tirar avall. En segona ronda, per reprendre la confiança, es va plantar un 4 de 6 amb agulla de perfecta factura, èxit que va permetre afrontar amb optimisme el 3 de 7, novè castell de 7 de la temporada. Per acabar, i amb l’ànim d’anar provant gent nova, tant al pom de dalt, com al tronc i a la pinya, es va tancar l’actuació amb un 4 de 6 ple de cares noves.

Per la seva banda, els Castellers de la Vila de Gràcia van fer una excel·lent actuació, descarregant la torre de 8 amb folre, el 3 de 8 i un pilar de 6, mentre que el 5 de 8 va quedar en carregat, ja que va caure a la sortida de quints i quan ja només quedaven terços a la banda de la torre. Els Castellers de Badalona van descarregar el 4 de 7 i el 3 de 6, a més de desmuntar tres intents de castells de 7.

El dissabte 21 de juny, la Jove actua a les 18’30h a Les Roquetes, a la Plaça de la Vinya d’en Petaca, amb els Castellers de les Roquetes i els Torraires de Montblanc. Però l’activitat de la Colla no acaba aquí: diumenge al matí els castellers i castelleres confeccionaran la catifa de Corpus davant la Rectoria, activitat a la que tots els castellers i amics són convidats i que s’iniciarà el dissabte a la nit, després de l’actuació a Roquetes, amb les feines tradicionals de desfullar les flors, marcar el terra, dibuixar la catifa, etcètera.

DIADA SANT JORDI 2016