#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » SANTA TECLA I LA JOVE.

SANTA TECLA I LA JOVE.

La setmana pasada va ser molt intensa per Sitges, i també per la seva colla castellera.

Durant la setmajove-7na es van fer un parell d’assajos intensos en els quals estaven molt presents proves importants com la del 4d8, la td7, el 5d7… I tot amb un número elevat de castellers. Dimarts, a més, la colla va asistir a un congrés a Barcelona on es van fer diverses construccions de 6, amb estrenes i castells que miren cap a l’ultim tram intens de temporada.

 

Però la cosa no va acabar aviat… Divendres i Dissabte Sitges va gaudir d’una gran Festa Major en honor a la nostra patrona, amb castells el dia 23 pel mati també amb la td6, el 4d6a, el 4d6, un pd5 i dos de 4! Tot amb una gran tranquilitat, estrenes i moltes emocions.

També, a les 18:30 de la tarda, vam fer el nostre estimat pilar que puja i baixa les escales de la punta. La pujada ha estat feta en 2 minuts 10 segons i la baixada en 4 minuts i 40 segons. Es va arribar baix i just després, el pilar va desfer-se. Però s’ha tornat a enlairar en mig de l’ovació de la gent de Sitges que omplia la Fragata i el Baluard. Un moment de màxima intensitat, emoció i sitgetanisme. Va ser de gran satisfacció veure tant als nostres castellers com a gent del públic emocionada.jove-5jove-2

 

 

 

 

 

Dissabte 24 la nostre activitat va continuar al cap de la vila, al vespre, en motiu a la diada de Santa Tecla varem fer un 7d7, un 5d7 i un 4d7 acompanyats d’un vano de 5. Una molt bona diada que es va seguir a les 12 del dia següent, aquest cop a Vilafranca amb els Castellers de Vilanfranca i els Moixiganguers d’igualada. La capital del penedés va poder veure el 5de7, el 3de7 i el 4de7 (amb terços, quarts i quints), a més del pilar de 5 vestits de color vi. I en acabada la diada, un peu del 4de8 fins a quints. Finalment, no va posar-se fins a dosos, com havíem previsjove-8t, pels problemes generats per les proves anteriors de les altres dues colles.

Ara ens preparem per una de les grans cites de la temporada! Ja has vist que no pots faltar! T’esperem divendres 30 al palau de rei moro per acabar de polir les construccions que portarem dissabte 1 d’octubre a Tarragona, pel concurs de castells!

 

#JoDeLaJoveDeSitges #Jo4e8itges

 

DIADA SANT JORDI 2016