#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Sant Pere de Ribes – 30-06-2018

Sant Pere de Ribes – 30-06-2018

Un dia abans de celebrar el primer aniversari de l’únic 4de8 descarregat per la Jove a Sant Pere de Ribes, era el moment de fer la millor actuació de la temporada.

spdr1 spdr2 spdr3

Amb les ganes de repetir el millor castell d’aquest 2018, la Jove de Sitges va portar en primera ronda el 5de7. Sense dubtes en l’encaix entre segons i pinya, el castell es va resoldre sense complicacions, anotant-se el segon de la temporada.

Però tot i això, una de les fites del dia havia de ser acompanyar-lo del 4de7 amb agulla, cosa que no va poder ser factible a l’Arboç.  Conscients del que suposava, la concentració fou màxima per part de tota la colla i acabar descarregant el primer castell de 7 amb agulla.

spdr4 spdr5 spdr6

L’altra fita, potser la més important, tornar a fer una actuació amb 3 castells de 7.  El 4de7 era el castell triat, amb la mirada posada al castell de 8.  Un peu desmuntat primer, i després descarregat.

Per finalitzar la diada, pilar de 5 que va precedir a 2 pilars de quatre.

Sopar del 25è aniversari:
Afegir a més, que el proper dissabte dia 14, un cop acabada l’actuació a Granollers, la Jove de Sitges celebrarà als Jardins del Retiro un multitudinari sopar en celebració dels 25 anys de la colla.  No dubteu amb contactar amb la directiva o assistir a un assaig, per tal d’apuntar-vos-hi.  Actuals membres i castelleres i castellers d’altres anys es donaran cita a aquest acte, per recordar vells i bells moments viscuts a la colla.

DIADA SANT JORDI 2016