#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Sant Jordi casteller a Sitges

Sant Jordi casteller a Sitges

5d7 2012La Colla Jove de Castellers de Sitges presenta un setmana de Sant Jordi farcida d’actes que culminaran el diumenge 27, a les 12:30 del migdia al Cap de la Vila, amb una espectacular diada castellera protagonitzada per la mateixa Jove de Sitges acompanyada pels Castellers de Sants i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Les diferents activitats començaran el dimarts dia 22 amb un assaig obert a tothom al Palau del Rei Moro a les 20h. L’endemà, diada de Sant Jordi, la colla tindrà una parada de llibres, roses i productes castellers al Passeig de la Ribera (parada nº 23), alhora que dinamitzarà un taller de castells amb els nois i noies de l’Institut Joan Ramon Benaprès a les 13h. El divendres, a partir de les 20h, se celebrarà l’assaig especial “PORTA UN AMIC… COM A MÍNIM” al Palau del Rei Moro, amb sorteig de regals, i el dissabte, a les 17h al mateix Palau, una nova sessió de la tradicional Escola de Castells.Parada libros 2013

Per culminar la setmana, el diumenge 27 a migdia, el Cap de la Vila acollirà la Gran Diada Castellera de Sant Jordi amb la presència de dues de les millors colles del moment actual —la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Sants— que acompanyaran la Jove de Sitges, colla amfitriona, que moments abans haurà aixecat un pilar de quatre al Oasis com a agraïment a l’empresa Caprabo-Centre Comercial Oasis pel suport que enguany dóna a la colla. En acabar l’actuació, la colla ha organitzat un dinar popular al seu local d’assaig.

DIADA SANT JORDI 2016