#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Ribes també veu el 4de8 de color vi

Ribes també veu el 4de8 de color vi

Ribes4de8
Doncs sí: ens havíem proposat fer Ribes de 8 i dissabte ho vam aconseguir. Vam descarregar a la plaça Marcer el carro gros més matiner de la història de colla i el primer també que descarreguem fora de Sitges (l’any passat a Tarragona va quedar carregat). Es tracta del desè 4de8 de la història de la colla, que obre una nova porta a un futur ambiciós.

Assajar el 4de8 per tenir-lo a punt per la esta major de Ribes era un repte d’enormes magnituds. L’any passat, ja es va aconseguir avançar el carro gros un mes i completar-lo a la Diada del Juliol; enguany s’ha avançat un altre mes i ha arribat quan el curs comença a agafar volada.

El carro gros va ser acollit amb accentuada alegria per part de la parròquia ribetana. Durant els dies anteriors, arreu del poble s’havia sentit les intencions de la colla de fer el castells de 8 i els ribetans van respondre acompanyant una colla que sempre ha tingut una part del seu cor (i el seu cos) en aquest poble. L’aleta del 4de8 de dissabte va ser fortament aplaudida i la descarregada celebrada per tothom: castellers i públic.

El 4de8 més matiner de la història de la colla és el desè de color vi, set dels quals descarregats. L’equip tècnic de la colla, encapçalat per Marc Yll i Júlia Maurici va anunciar, en acabada la diada, que aquest 4de8 ha de ser un punt d’inflexió per aconseguir que el carro gros sovintegi en les actuacions de la Jove i estigui acompanyat d’altres grans castells. La torre de 7 comença a trucar a la porta.

10 carros grossos
Santa Tecla 2006: descarregat
Diada de la Colla 2006: descarregat
Festa Major 2007: carregat
Diada de la Colla 2009: descarregat
Diada de la Colla 2011: descarregat
Diada de la Colla 2012: carregat
Diada del Juliol 2016: descarregat
Concurs de Tarragona 2016: carregat
Dada de la Colla 2016: descarregat
Festa Major de Ribes 2017: descarregat

Properes actuacions:
Dissabte 15 de juliol: Berga
Dissabte 22 de juliol: Valls
Dissabte 29 de juliol: Sitges

Assaigs: dimarts i divendres, a les 19.30h (canalla) i 20.30h (tota la colla). Palau del Rei Moro.

DIADA SANT JORDI 2016