#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Ribes 20-10-2018

Ribes 20-10-2018

En ple tram final de temporada, que va donar el seu tret de sortida per Santa Tecla i havent passat ja pel Concurs de Tarragona, la Jove va dur els seus castells a la població veïna de Sant Pere de Ribes, a l’actuació organitzada per la pròpia colla. Els convidats van ser la colla del barri de Roquetes i els Bous de la Bisbal. Aquests darrers van assolir la seva millor actuació fins al moment, la clàssica de 7: 4de7, 3de7, torre de 6.

Pel que fa els sitgetans, a una setmana de finalitzar el particular curs casteller, va ser una diada tranquila, sense assumir cap tipus de risc per tal de poder encarar la diada de la Colla al màxim nivell.

ribes_2pd41 ribes_3d7

Abans de tot, dos pilars de 4 de salutació. De sortida, el 3de7. Els assajos preparaven el 5de7 com a castell inicial, però una baixa d’últim moment i no tenir el recanvi que assegurés la total consecució del castell, van provocar aparcar el castell per a la cita.

En segona ronda, la tècnica havia anunciat la torre de 7, el primer intent de la Jove a Ribes. Però igual que en el 5, no va anar a plaça. En el seu lloc, va anar el 4de7, amb la principal estrena d’enxaneta nova.

ribes_4d7 ribes_5d6

Sense 3r castell de 7, a l’haver-ne descartat ja 2 per a l’actuació, la Jove va cloure les rondes de castells amb un 5de6. En ronda de pilars, un nou pilar de 5, amb estrena de la dos. Finalment, 2 pilars de 4 de comiat van servir per dir adéu a la temporada castellera al nucli de Ribes.

Ara ja només manquen 2 assajos generals i un de torres i pilars. A més amb algun canvi. El darrer assaig serà dijous, per a permetre a integrants de la colla solidaritzar-se amb la Cursa de la Lluna Plena que se celebrarà divendres.

ribes_pd5 ribes_2pd42
DIADA SANT JORDI 2016