#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » Recta final en la classificació pel Concurs

Recta final en la classificació pel Concurs

Aquest diumenge, 31 d’agost, es tanca el termini per sumar punts de cara la classificació per a les tres jornades del Concurs de Castells de Tarragona. Gairebé tot està definit, tot i que aquest cap de setmana se celebraran algunes diades que podrien fer variar algun lloc a la taula.

DIUMENGE 5 D’OCTUBRE

Les dotze primeres, fins al 13 per l’habitual dels Minyons de Terrassa, participaran del tercer i darrer dia de competició. Els Nens del Vendrell tanquen el grup del dia gran. Finalment són ells el que han aconseguit el lloc amb el que van partir els Castellers de Sant Cugat i que van ocupar momentàniament els Marrecs de Salt.

DISSABTE 4 D’OCTUBRE 

18 colles participaran a la jornada del dissabte 4 d’octubre. Els Xicots de Vilafranca, però, encara tenen dues actuacions pendents, 29 i 31 d’agost a la seva Festa Major, però queden fora del marge possible. El mateix cas per Xics de Granollers, que també poden millorar la classificació però no saltar a posicions de diumenge. Per baix tenen la plaça gairebé assegurada els Nois de la Torre, Jove de Sitges i Salats de Súria. Les dues primeres actuen diumenge i poden sumar punts per la seva tranquil·litat. (noticia sencera)

DIADA SANT JORDI 2016