#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Primera actuació de la temporada 2014

Primera actuació de la temporada 2014

4 de 7 a la Platja Sant Sebastià
4 de 7 a la Platja Sant Sebastià

El primer castell de 7 per marcar el rumb.

La Colla Jove de Castellers de Sitges va debutar diumenge passat amb un 4 de 7 per començar a marcar el rumb d’una temporada que es preveu plena d’èxits. La primera actuació de la temporada de la colla sitgetana va començar amb un 5 de 6 coronat amb un treball impecable de la canalla i va continuar amb un 4 de 7 que es va haver de desmuntar. Al segon intent, el 4 de 7 es va descarregar sense cap contratemps i es va tancar l’actuació amb un 4 de 6 amb l’agulla. De la seva banda, la colla convidada, els Castellers de Castelldefels van descarregar el 3 i el 4 de 6 amb l’agulla i la torre de 6.

Primera aleta del 2014
Primera aleta del 2014

La platja de Sant Sebastià va ser l’escenari escollit per a aquesta primera diada de l’any, fet que va propiciar que centenars de curiosos s’apropessin en un o altre moment de l’actuació a viure el fet casteller.

La Colla Jove de Castellers de Sitges segueix fent tallers a les escoles del municipi per apropar el fet casteller a la canalla i, alhora, anima tothom qui ho vulgui a participar als assaig oberts que es fan els divendres a les 20h al Palau del Rei Moro i a l’Escola de Castells, al mateix Palau, els dissabtes a les 17h.

DIADA SANT JORDI 2016