#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » PRIMER ASSAIG GENERAL DEL 2016

PRIMER ASSAIG GENERAL DEL 2016

206-02-12 primer assaig general

Aquest divendres hem fet el primer assaig general. De moment encara ha sigut al gimnàs de l’Institut Joan Ramon Benaprès, però el 4 de març ja ens traslladarem al Palau del Rei Moro.

Tot i que estem a l’inici de temporada i que no assagem al Palau, l’assistència de castellers ha sigut important. Al voltant de 70 persones entre adults i canalla s’han enfaixat avui. Aquestes ganes de fer castells ja s’havien posat de manifest les darreres setmanes als Tallers de Castells de la Jove que cada dissabte de 17h a 19h té lloc al mateix gimnàs del Benaprès.

Per altra banda, la Tècnica ha anunciat que enguany hauran canvis organitzatius respecte als assajos amb l’objectiu de fer-los més eficients i dinàmics. Mostra d’aquesta intenció ha sigut que avui ja hem fet proves de l’Aixecat, la Torre i fins i tot del 5 i el 7.

Al finalitzar l’assaig, el Cap de Colla també ha comentat que per assolir els objectius principals de la Jove per aquest any (l’aixecat i el 4d8) hem de començar a assajar-los ben d’hora.

Tot plegat fa pensar que aquesta temporada 2016 serà per enmarcar.

SEMPRE JOVE!

Jo4e8itges

DIADA SANT JORDI 2016