#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Presentació de la Pubilla de la Jove

Presentació de la Pubilla de la Jove

Carlota Oliver
Carlota Oliver

Diumenge passat, després de l’actuació de la Sortida d’Ofici, la Colla Jove de Castellers de Sitges va presentar la seva candidata a Pubilla. Es tracta de la nostra estimada Carlota Oliver. Castellera des de petita i ara una consolidada terç. Sense dubte, porta la Jove a l’ADN.

L’acte va tenir lloc al Palau del Rei Moro i es va iniciar amb uns parlaments del president de la colla, Edu Terrado, l’actual pubilla de la Jove, Laura Ripoll i la futura pubilla, Carlota Oliver. A continuació, la Laura li va posar la banda a la Carlota, obsequi de la Colla i dibuixada per la Marina Carmona. Acte seguit, va parlar la Pubilla de Sitges i també castellera, Claudia Sauret. Recordem que quatre de les actuals pubilles de Sitges són membres actives de la Colla Jove de Castellers de Sitges.

La presentació de la pubilla va se amenitzada amb la interpretació “en vivo y en directo” de l’himne de la Jove per part del David i la Gloria Puertas.

Per acabar, l’actual pubilla de la Jove va descobrir una foto seva penjada a la paret de la sala polivalent. La Laura Ripoll ha sigut la primera pubilla de la colla, però, tal i com va dir el president, esperem omplir tota la paret de pubilles de la Jove.

Finalment, tots els assistents van poder gaudir d’un petit aperitiu consistent en una refrescant síndria, patates, refrescs i cava.

DIADA SANT JORDI 2016