#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Poker de castells a Sitges

Poker de castells a Sitges

3d7 sortida ofici FM 2014
3 de 7 a la sortida d’ofici

La Colla Jove de Castellers de Sitges encara la gran diada castellera del proper dia 31 (a les 18’30h a la Pl. de l’Ajuntament) amb un bon balanç en les exhibicions de Festa Major. Entre dissabte i diumenge, la Jove va descarregar un poker de castells de set (dos quatres i dos tresos) i dos castells de la gamma alta de sis: el 7 de 6 i el 3 de 6 aixecat per sota. Tots dos apunten a un pis més en l’actuació del proper diumenge.

Les exhibicions de Festa Major han servit de test de cara a la recta final de temporada, a la que la Jove arriba en plenes facultats (tots els castells es van assolir amb tranquilitat i solvència). Només hi va haber un petit ensurt en el pilar de quatre caminant que es va fer a la sortida d’ofici. Just quan la construcció entrava a la Plaça de l’Ajuntament, va caure sense més conseqüències. És el primer cop aquesta temporada que un castell de la Jove fa llenya, dels 70 que ha alçat a plaça (37 castells i 33 pilars).

Per l’actuació de diumenge la Jove prepara castells de la gamma alta de set, en una actuació que comptarà amb dues de les colles grans del panorama actual —els Minyons de Terrassa i els Xiquets de Reus— que amb tota probabilitat tornaran a situar Sitges com a plaça de nou.

DIADA SANT JORDI 2016