#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Partit amistós amb la Jove de Vilafranca

Partit amistós amb la Jove de Vilafranca

Dins del marc del Torneig Intercasteller, l’equip de la Jove de Sitges, es va enfrontar ahir en un partit amistós amb els jugadors de l’equip de la Colla Jove de Vilafranca.

Els vilafranquins van inaugurar el marcador, però els sitgetans van igualar-ho per finalitzar la primera part empatats a un gol.

A la segona part, la Jove de Sitges va anar sempre per devant, però sense aconseguir obrir forat amb els de la camisa blava. Finalment, la Jove de Vilafranca es va avançar en els darrers minuts del partit per emportar-se la victòria. El resultat final va ser 4-3.

Tot i el regust amarg de la derrota, els jugadors de la Jove de Sitges van demostrar que al Torneig no aniran de passeig. Aniran a guanyar-lo. Si més no, es deixaran la pell…

En acabar el partit, els dos equips es van fer una foto conjunta en senyal de “fair play”.