#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » Missatge de la Junta – COVID-19

Missatge de la Junta – COVID-19

Actualment estem vivint dies difícils en tots els aspectes que ens influeixen en aquesta colla com en l’aspecte del món casteller però, sobretot, tenim molt en ment les nostres castelleres i castellers, ja que sou vosaltres aquells que feu gran la nostra colla.

Des de l’equip directiu volem fer-vos saber que la colla segueix al vostre costat dia a dia per ajudar-vos davant d’aquest repte que superarem junts. De la mateixa manera provem d’estar en contacte amb tots vosaltres però si sabeu d’algun integrant de la colla que necessiti un cop de mà, agrairíem que ens ho féssiu saber.
A tot això la colla vol expressar el seu condol davant de les pèrdues durant aquests dies, sigui tant per familiars, amics o coneguts.

Tingueu per segur que tirarem endavant i des de la colla seguim treballant dia a dia per a quan puguem tornar a trobar-nos. Informar-vos que fins ara les actuacions de maig s’han suspès i, ara mateix, les activitats socials previstes també, Sant Jordi, i probablement Corpus.

També volem informar que aquest dissabte la junta amb la col·laboració de tècnica vam fer un reunió on actualment, amb tota la prudència deguda, treballem amb dos escenaris possibles, un d’optimista que ens duria a assajar a mitjans de juny per poder tornar a plaça per la Festa Major de Ribes i un altre pessimista que apuntaria a la Festa Major de Sitges.

En la mateixa mesura tenim sobre la taula no fer l’aturada del mes d’agost o inclús allargar el calendari al mes de novembre en funció de com avancin les coses.

Ben aviat tornarem a alçar de nou els castells que ens fan tocar el cel diàriament, però per ara toca quedar-se a casa i no sortir dins de les possibilitats.

Força i amunt, sempre Jove!

DIADA SANT JORDI 2016