#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » Més de 350 professionals i 100 mitjans portaran el Concurs arreu del món

Més de 350 professionals i 100 mitjans portaran el Concurs arreu del món

L’àmplia presència de mitjans internacionals destaca especialment en la cobertura mediàtica del XXV Concurs de Castells, que aquest cap de setmana viurà les seves dues jornades principals a la Tarraco Arena Plaça (TAP). En total s’han repartit unes 350 acreditacions per a periodistes, càmeres, fotògrafs, tècnics, etc., corresponents a prop de 100 mitjans diferents. El Concurs ja ha acollit tradicionalment diversos mitjans d’altres països (fa dos anys va cobrir l’esdeveniment la televisió nacional xinesa CCTV, i fa quatre anys l’alemanya Deutsche Welle), però aquest 2014 s’ha donat un important salt endavant en aquest sentit.

El desplegament internacional l’encapçala la televisió britànica BBC, que enregistrarà a Tarragona un fragment de la sèrie documental Forces of nature que té previst emetre a finals de l’any vinent. Un equip de deu persones s’ha desplaçat expressament a la Tarraco Arena Plaça per enregistrar espectaculars imatges aèries dels castells que basteixin les colles. Per aquest motiu comptarà, entre d’altres, amb dues càmeres aèries, conegudes tècnicament com a cable-dolly, que es desplaçaran horitzontalment pel sostre de la TAP.

La TV pública japonesa NHK es troba aquests dies a Catalunya enregistrant un ampli reportatge sobre el fet casteller (noticia sencera)

DIADA SANT JORDI 2016