#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Memorial Pepe Rodríguez – Sitges – 27-07-2019

Memorial Pepe Rodríguez – Sitges – 27-07-2019

Aquest cap de setmana la Jove de Sitges va actuar a casa, al Cap de la Vila a l’actuació Memorial Pepe Rodríguez, al costat de la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Castelldefels i els Minyons de l’Arboç.

pep_pd4cam pep_fam

Després dels pilars caminats, la colla va retre un homenatge a Pepe Rodríguez, fent entrega a la família una imatge del primer 5de7 de la Jove on en Pepe havia format part com a primeres mans, a més d’un ram de flors i el cartell de la mateixa actuació.

A més, la Colla Joves Xiquets de Valls va sumar-se a l’acte fent entrega d’una imatge castellera antiga de la colla vallenca i un mocador amb el seu escut.

pep_5d7 pep_7d7

I quina millor manera per començar aquesta diada d’homenatge, amb el 5de7 com a primer castell. Era el segon de l’any, i com en el primer a Ribes, tranquil, fàcil.

En segona ronda, i, després d’un intent desmuntat, es descarregà el 7de7, el primer de la temporada i amb estrena a diferents pisos i posicions de la pinya, fruit de la nova fornada de castellers i castelleres entrants.

pep_4d7a1 pep_4d7a2 pep_2pd4

Per acabar, la Jove va optar per fer el 4de7a, castell que va ser llarg amb l’estrena d’una nova aixecadora. El seu primer castell de 7, de molts que en farà!

Dos pilars de 4 van posar fi a l’actuació.

DIADA SANT JORDI 2016