#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » L’inici de la recuperació comença a Valls

L’inici de la recuperació comença a Valls

L’actuació de dissabte passat a Valls era de gran trascendència per a la colla. En primer lloc, per l’escenari: és Valls, on van néixer fa més de 200 anys els castells, i el fet de ser convidats ja implica exhibir un bon nivell. I en segon lloc, perquè les ensopegades de les setmanes anteriors havien generat alguns dubtes. Però la colla va treure la seva qualitat i orgull i va plantar una actuació prudent i ambiciosa alhora: vam obrir de 4de7, vam plantar el tercer 4de7 amb l’agulla de l’any, vam continuar amb un 5de6 que va permetre realitzar proves i estrenes al pom, i vam acabar amb el pilar de 5, que enguany encara no havíem dut a plaça.

4de7aJove copiaÉs a dir, una bona actuació, que permet recuperar confiança i continuar seguint un full de ruta, que reclama tranquil·litat, però també ganes d’obrir, mica en mica, noves finestres. Tenim ganes, ens sobren motius i acumulem garanties.

Els castells plantats ens van permetre, al mateix temps, estrenar un terç al 4de7 amb l’agulla i una aixecadora al 5de6. Aquestes dues notes posen de manifest el treball dels darrers mesos a l’assaig, que en les properes actuacions ha de tenir continuïtat.

Acabada l’actuació, alguns dels joves de la colla van respondre a la crida dels organitzadors, la Colla Joves Xiquets de Valls i van assistir a un sopar i un concert amb components de les altres colles participants a la diada: a més de la Joves, els Nens del Vendrell i els Moixganguers d’Igualada.

La propera actuació de la Jove serà dissabte dia 20 a les Roquetes , junt als Castellers de les Roquetes i els Xiqüelos del Delta. Serà la darrera exhibició abans de la Festa Major de Ribes, el proper 4 de juliol.

DIADA SANT JORDI 2016