#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Canalla » L’Escola de Castells ja ha començat

L’Escola de Castells ja ha començat

Escola_castells_01Ahir va tenir lloc el segon dissabte de l’Escola de Castells. Més de quinze nens i nens van gaudir d’una tarda de jocs i castells. Els més veterans van assajar per millorar la seva tècnica i les noves incorporacions van començar a assimilar els rudiments dels castells. Els joves que aquest any han deixat de ser canalla, van ajudar en tot moment al desenvolupament de les diferents activitats.

Escola_castells_02Cal destacar l’assistència de més de trenta adults. Aquest fet va permetre portar a terme moltes proves amb canalla i sense i va posar de manifest les ganes amb que tothom inicia la nova temporada.

L’Escola de Castells continuarà la seva activitat cada dissabte de 17 h a 19 h fins a finals de maig. Mentre faci fred, es mantindrà al gimnàs de l’Institut Joan Ramon Benaprés, però així que arribi el bon temps, es traslladarà al Palau del Rei Moro.

Per altra banda, els assajos dels adults començaran el proper divendres 30 de gener i l’horari serà de 20:30 h a 22:30 h. Inicialment també es duran a terme al Benaprés però passaran al Palau juntament amb l’Escola quan el fred ho permeti.

DIADA SANT JORDI 2016