#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » Les Roquetes – 16-06-2018

Les Roquetes – 16-06-2018

En el marc de les festes de Sant Joan del nucli de Les Roquetes del Garraf, la Jove de Sitges va participar a la seva diada castellera el passat dissabte.

Un cop fets els pilars de salutació a la plaça Llobregat, els Castellers de Roquetes descarregaven un plàcid 3de6, seguits pel 4de7 dels sitgetans. En aquesta estructura, debutava una quart, augmentant el planter de castelleres i castellers hàbils pels troncs. Per cloure aquesta primera ronda, els Castellers de Caldes de Montbui, altrament coneguts com a Escaldats, feren el 4de6.

roq1 roq2 roq3

En segona ronda, quedava marcada per l’ensopegada del 3de6 amb l’agulla dels roquetencs, quedant en intent. Just després, la Jove de Sitges assolia un nou 3de7, amb debuts a totes bandes del tronc: un segon, una terç, una quart i l’enxaneta. Els Escaldats feien un intent desmuntat de 3de6 amb agulla. En repetició, els de Caldes de Montbui descarregaven el 3de6, aquest cop sense l’agulla.

En última ronda, Roquetes ara sí que descarregava el 3de6 amb agulla, no sense èpica, després que una terç arribés a treure el peu de sobre del seu segon. A falta d’un bon gruix de camises, la Jove no podia dur a plaça el 4de7 amb agulla que s’havia plantejat la tècnica durant la darrera setmana. Descartat el tercer castell de 7, es va optar pel mateix castell amb un pis menys, el 4d6 amb agulla. Ja només faltava a l’actuació el 3de6 amb agulla descarregat pels Escaldats.

Com a comiat, pilars de 4 per part de les 3 colles, simultàniament.

roq4 roq5 roq6
DIADA SANT JORDI 2016