#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » Les colles castelleres punteres actuaran a Sitges

Les colles castelleres punteres actuaran a Sitges

015 (1)Quatre de les cinc colles de gamma extra seran enguany a la vila. Només Tarragona i Vilafranca reuneixen un cartell així.

L’exhibició de Sant Jordi comptarà amb la colla de 9 dels Castellers de Sants i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, colla que l’any passat va fer construccions de gamma extra.

Les altres colles punteres que actuaran a Sitges enguany son els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls. A aquestes colles cal afegir els Xiquets de Reus amb castells de 9.

Els Minyons de Terrassa, que aquest any han quedat fora de la diada de Sant Fèlix, vindran a Sitges per Festa Major. Es dona la circunstància que enguany, l’exhibició de Festa Major es durà a terme el dia 31 (l’endemà de la diada de Vilafranca). Això fa suposar que els de Terrassa es voldran reivindicar fent castells de primer nivell a Sitges.

La presència d’aquestes colles a la vila confirma Sitges entre les principals places castelleres del país i es consolida com la primera de la comarca.

DIADA SANT JORDI 2016