#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » L’Arboç – 09-06-2018

L’Arboç – 09-06-2018

Arribat el mes de juny, després d’uns mesos suaus castellerament parlant, la Jove de Sitges ha arrossegat més de 100 camises i ha estrenat el 5de7 a la diada feta a l’Arboç aquest dissabte passat a la tarda.

Aquest va ser el castell de sortida de la colla sitgetana, amb la confiança que els assajos al Palau del Rei Moro donarien els seus fruits.  El 5de7 va pujar ferm i amb la convicció que seria descarregat.

5d7_arboc_1 5d7_arboc_1

El segon objectiu de la diada, el 4d7 amb l’agulla, va quedar en intent desmuntat degut a un desencaix entre posicions del tronc, que no ho van veure clar, a part de nervis al ser el primer dut a plaça.  La tècnica va decidir en repetició, optar pel 4de7, que també va quedar en intent desmuntat.  Així la Jove només optava a completar 2 castells a la diada.

Per enllestir, l’actuació, es va descarregar un 4de7 de cara als objectius clars de la temporada.  I en ronda de pilars, vano de 5 per dur el primer pilar de 5 del curs i acompanyar-lo de dos pilars de quatre.

4d7_arboc vd5_arboc marc_julia_arboc

Pel que fa a la resta de colles, a destacar per part dels amfitrions arbocencs el 4de7.  La Colla Vella Xiquets de Valls va fer el 5de8, 3de9f, 4de8a i pd7f.  I la darrera colla en actuar, els Bordegassos, van arrodonir la diada amb la torre de 7, el 4de8, 5de7 i pd5.  A banda, van fer un pilar de dol en solitari en honor a la memòria de la nena assassinada recentment.

DIADA SANT JORDI 2016