#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » L’Aplec del Cargol a Lleida – 26-05-2018

L’Aplec del Cargol a Lleida – 26-05-2018

Per tercer any consecutiu, la Jove va viatjar a la capital de les Terres de Ponent, Lleida, per
les festes de l’Aplec del Cargol. Un gran esdeveniment a Lleida i que dins la Jove, no passades aparcebut.  El 2016 va dur els dos castells bàsics de 7 i l’any passat, el 3d7.  Enguany, no ha pogut exportar cap castell de 7 a la cita.

5d6_lleida d6_lleida

Tot i això, els castells de la colla sitgetana són futuribles per a pujar un pis més quan l’ocasió ho demani. A primera ronda, després d’un 5de6 carregat pels Castellers de Lleida, la Jove feia el mateix castell amb diferent resultat, descarregat.  Amb un tronc diferent respecte el de 7, per a rodar i augmentar l’experiència de castellers i castelleres novelles.

A segona ronda, demostrant que només havia estat un ensurt, els amfitrions descarregaven
el 3de7.  La Jove seguia amb els castells de 6, amb el 4de6 amb l’agulla.  I finalment, el primer 3de6 amb l’agulla del curs, després del 4d7 dels lleidatans.

d6_lleida pilars_lleida

En ronda de pilars, en primer lloc Castellers de Lleida va descarregar el pilar de 5 i posteriorment dos pilars de quatre.  Els de Sitges, sense espadat de 5 per a l’actuació, van resoldre-la amb 2 pilars de 4 de comiat.

La Jove segueix amb els assaigs, encarats principalment a completar ja els castells immediatament superiors als realitzats fins al moment: 5de7, 4de7 amb l’agulla.  L’objectiu marcat és a l’Arboç, el proper 9 de juny a la tarda.  En una localitat propera, plaça i colla amiga, és el moment per a fer el pas endavant obligat que li toca fer a la Jove de Sitges, en el seu 25è aniversari.  La colla no oblida tampoc els objectius encara més superiors, els reptes grans de la temporada, que treballa sense demora i sense pausa, la torre de 7 i el 4de8. I mirant de reüll, al 3de8.

DIADA SANT JORDI 2016