#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » L’actuació en homenatge al 70è aniversari dels Xiquets de l’Eramprunyà 05-05-2018

L’actuació en homenatge al 70è aniversari dels Xiquets de l’Eramprunyà 05-05-2018

Dissabte 5 de maig, la Jove es va desplaçar a Gavà, a l’actuació en homenatge al 70è aniversari dels Xiquets de l’Eramprunyà, malgrat tota la bona feina que s’està realitzant al Palau del Rei Moro aquestes darreres setmanes la falta de camises van fer que no es poguès veure reflectida la feina feta amb les estructures de 7 que falten per portar a plaça aquesta temporada.  Hi vam descarregar tres castells de 6, amb noves incorporacions a tots els nivells.

td6_gava 5d6_gava 4d6a_gava

L’actuació, per la Jove de Sitges, va començar amb la primera torre de 6 de color vi.  Una torre que va servir per treure nervis i recuperar sensacions de la temporada passada, sobretot al pom de dalt.

A la segona ronda un tranquil 5de6 va deixar entreveure que aquest castell ja demana pujar un pis més igual que el 4de6 amb agulla, castell amb el que es va tancar l’actuació.

Per la seva banda, els Castallers de Sants van realitzar el 3de8, el 4de8 i la torre de 7, la Colla Vella dels Xiquets de Valls el 3de8, la torre de 8 amb folre i el 4de8 amb agulla.  I finalment els Castellers de Gavà van alçar el 4de6, el 3de6 amb agulla i el 4de6 amb agulla.  Tancant l’actuació la Colla Vella va descarregar el pilar de 6 i les quatre colles van acabar fent diversos pilars.

Hem tornat a veure estrenes a tots els castells que s’han realitzat sense cap complicació i amb molta tranquil·litat.  Aquesta setmana però, l’objectiu es ben clar, portar tres castells de 7 dissabte a la plaça d’Osca.

pd4_gava 5d6_gava
DIADA SANT JORDI 2016