#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » La Jove repeteix la millor actuació de l’any

La Jove repeteix la millor actuació de l’any

7 de 7 al Cap de la Vila a la XXII Diada de la Colla

Al final no va poder ser i la Colla Jove de Castellers de Sitges es va quedar amb el 7 de 7 com a millor castell de la temporada. Un castell de la gamma alta de 7 que enguany ha pogut descarregar en cinc ocasions, l’última de les quals dissabte passat en la Diada de la Colla, al Cap de la Vila de Sitges. L’actuació es va completar amb el 5 de 7 (descarregat en les darreres cinc actuacions de forma consecutiva) i el 4 de 7 amb l’agulla, resultat amb el que la Jove igualava la millor actuació de la temporada, ja que havia assolit els mateixos registres per Festa Major a Ribes i també per Festa Major a Sitges. En aquesta ocasió, però, la Jove va ser més ambiciosa i en tercera ronda va intentar el 3 de 7 aixecat per sota. Semblava que l’estructura pujava ferma, però una estranya descoordinació en l’última aixecada va fer caure el castell.

La Jove tanca la temporada amb una valoració positiva, tant pel que fa a la incorporació de nous castellers i castelleres —des del pom de dalt fins als baixos i la pinya— com pel que fa a l’aspecte social, amb gran participació d’amics i simpatitzant en totes les activitats que ha organitzat la colla al llarg de l’any: xerrades, excursions, sopars… Al sopar de final de temporada, celebrat el mateix dissabte al Prado amb presència de l’alcalde, van assistir més de 140 persones, encara que enguany, el punt àlgid de participació es va produir pel Concurs de Tarragona, on la presència de camises i samarretes color vi va superar les 200.

Durant el sopar es va fer el lliurament de premis i obsequis als membres de la colla, així com els Guardons de la Jove 2014, concedits enguany als Castellers de Sants i als Castellers de Vilafranca com a agraïment per la seva històrica col·laboració i amistat amb la Jove de Sitges.

Des del punt de vista estrictament casteller, la Diada de dissabte es va tancar amb uns resultats espectaculars: els Castellers de Vilafranca van descarregar el 5 de 8, el 3 de 9 i la torre de 9 amb flore i manilles mentre que els Castellers de Sants es van apuntar el 5 de 8, el 3 de 9 i la torre de 8 amb folre.

DIADA SANT JORDI 2016