#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » La Jove obre diumenge la temporada

La Jove obre diumenge la temporada

Assaig al Palau el passat divendres 13 de març
Assaig al Palau el passat divendres 13 de març

La Jove de Sitges comença la temporada aquest diumenge, amb la celebració de la Diada de Primavera. L’actuació serà a les 13h, en acabat el Ral·li, i comptarà amb la presència dels Castellers de les Roquetes i els Castellers de Viladecans com a colles convidades.

La Diada de la Primavera és l’estrena de la Jove aquesta temporada. Es tracta d’una exhibició estrenada l’any passat i que enguany es repeteix en el calendari casteller local, amb la intenció que serveixi per escalfar motors. L’actuació se celebrarà al costat de l’hotel San Sebastián Playa, just hagin passat els vehicles del Ral·li.

Tot i tractar-se d’inici de temporada, les intencions de la Tècnica que encapçala Marc Yll és portar dos castells de 7, que suposaria avançar els registres de la colla. Mai abans la Jove ha fet dos castells de 7 el mes de març, però el bon resultat dels assaigs i les ambicioses aspiracions de la Tècnica dels de la camisa de color vi per a aquesta temporada han animat a plantejar el 3de7 i el 4de7 aquest diumenge. Divendres passat, a l’assaig, la Jove ja va fer el 5de6 net fins aixecadors, una mostra de la intenció de fer el 5de7 per Sant Jordi.

Amb aquesta diada, la Jove comença la ruta del 2015, on trepitjarà algunes de les places més destacades del país, com Valls, Vilafranca, Tarragona, Terrassa i Barcelona, entre d’altres.

DIADA SANT JORDI 2016