#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » La Jove de Tarragona a Sant Fèlix

La Jove de Tarragona a Sant Fèlix

És la Jove de Tarragona. Un dels interrogants més observats dels darrers mesos finalment s’ha revelat: la quarta colla que actuarà a la diada de Sant Fèlix és la Jove de Tarragona, que compartirà plaça amb els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Els Minyons de Terrassa, presents el 30 d’agost a Vilafranca de manera ininterrompuda des de 1984, no seran convidats aquest any.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca van confirmar ahir dijous al vespre, a través d’un tuit, que la Jove serà a Sant Fèlix. La diada manté el seu format de quatre colles (l’opció d’una actuació a cinc havia estat descartada) i no tindrà, per primera vegada en 30 anys, als Minyons de Terrassa. La decisió de la quarta colla havia generat debat intern entre els administradors, alguns dels quals veien bé donar una darrera oportunitat als malves. Però això hagués suposat deixar fora la Jove de Tarragona, que l’any passat va plantar 36 castells de 9, entre els quals quatre 5de9 amb folre descarregats, quatre 9de8 també completats i un pilar de 8 amb folre i manilles coronat. Uns registres molt superiors als presentats pels Minyons.

Amb tot, els de Terrassa havien garantit oferir el màxim per arribar al 30 d’agost en el millor estat de forma possible. I el bon inici de temporada –acompanyat d’un nivell d’assistència als assaigs superior al dels últims anys– era una carta al seu favor. (Noticia sencera)

DIADA SANT JORDI 2016