#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » La Jove de Sitges renova els seus càrrecs

La Jove de Sitges renova els seus càrrecs

asb1 asb1

La Colla Jove de Castellers de Sitges va celebrar el 19 de desembre la seva Assemblea anual, en un format mig presencial, mig online, respectant totes les mesures de seguretat d’obligat compliment. Una seixantena de castellers, entre presents, vots delegats i la gent que va seguir l’assemblea per streeming, van procedir a renovar el càrrecs dels castellers sitgetans per a les properes dues temporades.
Així doncs, Fernando Blasco Romeu, “Nandu”, serà el proper Cap de Colla de la Jove de Sitges i encapçalarà una nombrosa Junta Tècnica, amb Pau López com a sots cap de colla, Carlota Fornells com a cap de canalla i Xavi Valls com a cap de pinyes. El nou cap de colla, que ja va ocupar el càrrec els anys 2004 i 2005, va explicar en la presentació del seu equip, que es plantejava reprendre l’activitat castellera sempre que les circumstàncies sanitàries ho permetin, amb l’esperança de poder aixecar castells aquest any.
En quant a la Junta Directiva, també força nombrosa, serà encapçalada per Jordi Dólera. Txell Morta en serà la vicepresidenta, Roger Cascante el tresorer i Mónica Obregón ocuparà la secretaria. El nou president, va exposar les línies mestres del seu projecte que passen per potenciar l’activitat social de la colla i la seva presència en la vida cultural de Sitges buscant la cooperació amb altres entitats.
L’assemblea també va servir per posar al dia els Estatuts de la Colla, que ja feia temps que necessitaven una actualització, i per explicar als presents que s’estan preparant tot un seguit d’actes per commemorar l’any vinent els 50 anys de presència de colles castelleres a Sitges.
Finalment, donar les gràcies a la Societat Recreativa El Retiro, i en particular a la seva presidenta Elena Ferrer, per la cessió de la sala de cinema per poder celebrar l’Assemblea.

DIADA SANT JORDI 2016