#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » La Jove de Sitges al Parc de Nadal

La Jove de Sitges al Parc de Nadal

El passat  4 de gener la Colla Jove de Castellers de Sitges va participar a la vintena edició del Parc de Nadal. Enguany, l’espai reservat per la colla va ser molt més gran que en anys  anteriors. El que en principi semblava un repte per la colla, va esdevenir un gran èxit ja que va estar ple de canalla en tot moment.

L'Espai Jove va estar ple en tot moment
L’Espai Jove va estar ple en tot moment

A l’Espai Jove es podien trobar els nostres estimats ninos que un any més no van faltar a la cita i van suportar sense dir res a tota la canalla (i no tan canalla) que li va pujar a sobre. Però en aquesta edició hi van haver dues novetats: el Twister Jove i el Memory de la Canalla. Aquests dos jocs van ser creats per l’equip de canalla i van fer les delícies dels nens.

El Memory de la Canalla
El Memory de la Canalla
El Twister Jove
El Twister Jove

Per la seva banda, les taules amb dibuixos per pintar van estar plenes en tot moment. Els petits artistes no van parar ni un moment!

Tot aquest ambient de joc i diversió va estar acompanyat de proves de pilar que els més valents van voler provar amb algun component de la colla.

Assajant un pilar
Assajant un pilar

Quan va arribar l’hora de tancar, els més petits van marxar sudorosos i contents i la colla va recollir satisfeta per l’èxit d’aquesta edició.

El Parc de Nadal ha sigut el tret de sortida d’una temporada que de ben segur estarà plena d’èxits per la Jove de Sitges.

DIADA SANT JORDI 2016