#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » La Jove apunta a temporada de somni

La Jove apunta a temporada de somni

3d7 Sants
3 de 7 a Sants

 

Dissabte passat, la Colla Jove de Castellers de Sitges va protagonitzar la primera actuació de la temporada fora de casa amb tres castells de set: el 3 i el 4 de set i també el 4 de 7 amb l’agulla, que ja és el segon que descarreguen aquesta temporada. Es temia una sortida al barri de Sants de Barcelona amb pocs efectius, però finalment la Colla Jove va comptar amb prou castellers i castelleres per poder repetir l’excel·lent actuació que ja va dur a terme al Cap de la Vila de Sitges per Sant Jordi. A aquestes alçades de temporada, la Jove ja ha descarregat vuit castells de 7, xifra que només s’havia aconseguit l’any 2012, temporada en què la Jove va assolir els millors registres de la seva història.

Com ja va sent habitual en les darreres actuacions, també aquest cop es va haver de desmuntar un castell. A la Plaça Osca de Sants, la Jove va intentar en tercera ronda el 3 de 7 amb l’agulla, però es va desmuntar sense dificultats quan l’acotxador encara no s’havia col·locat. L’actuació es va tancar amb dos pilars de 4 i amb la satisfacció d’haver estrenat mitja dotzena de castellers i castelleres en noves posicions.

De la seva banda, la colla amfitriona, els Castellers de Sants, van descarregar la torre de 7, el 3 de 8, el 7 de 7 i un vano de 5. A més, els borinots van cloure la diada amb dos castells simultanis formats exclusivament per dones: les “borinotes” van descarregar amb una sincronització mil·limètrica un 3 de 6 amb l’agulla i un 4 de 6 amb l’agulla.

DIADA SANT JORDI 2016