#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » La Bisbal del Penedès – 09-09-2018

La Bisbal del Penedès – 09-09-2018

En motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, la Jove de Sitges va ser convidada a actuar el diumenge 9 a la Bisbal del Penedès davant la Societat, indret on s’ha vist la majoria dels més grans castells. Cita acompanyada pels històrics Nens del Vendrell i la colla local, la Colla Castellera La Bisbal del Penedès, altrament dits Bous de la Bisbal. Amb dimarts festiu, molta gent amb pont el dilluns, la Jove no va poder prémer l’accelerador tant com pretenia la tècnica inicialment per a aquesta ocasió a més d’alguna baixa d’última hora. Descartant castell de gamma alta de 7 i els de gamma mitja, el castell d’inici triat va ser el 4de7. Malgrat la facilitat del castell que no hauria de dur problemes, va resultar ser un intent desmuntat.

bis_3d7 bis_4d7

En segona ronda, per canviar el xip del 4de7, es va optar pel 3de7. Descarregat amb solvència, va servir per tornar a encarar el 4de7 ara a la tercera ronda. Amb l’estrena principal de l’aixecadora, va ser descarregat aquesta vegada sense cap desencaix ni ensurt.

bis_td6 bis_2pd4

Per tancar l’actuació, el castell futurible de ser pujat en breus un pis més, la torre de 6. Dins el cordó de la Jove, corrien rumors de portar la de 7 en aquesta diada. Les baixes i un darrer assaig de pluja dins l’Ajuntament, no van poder ajudar a decidir-se per aquesta estructura. La torre menor, de 6, va ser descarregada, sense les quarts de la de 7.

Per acomiadar-nos de la Bisbal del Penedès, 2 pilars de 4 van ser alçats per la colla sitgetana.

DIADA SANT JORDI 2016