#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » JOVE DE SITGES ON TOUR 2016

JOVE DE SITGES ON TOUR 2016

Amb l’actuació de diumenge a les Corts, la colla inicia el Jove de Sitges On Tour 2016, el calendari d’un 2016 que la portarà per algunes places històriques del món casteller (com Vilafranca, Tarragona o l’Arboç), junt amb altres localitats recentment incorporades al mapa casteller. En la majoria d’actuacions compartirà plaça amb colles de 9 i de gamma extra. De fet, dotze de les catorze colles que l’any passat van fer construccions de 9 actuaran en diades conjuntes amb els sitgetans.

La primera actuació a Sitges serà diumenge 20 de març, la Diada de Primavera, que enguany tindrà com a colles convidades als Castellers de Castelldefels i als Castellers de Gavà.

A Sitges, aquest 2016 tornaran, com és habitual, algunes de les millors colles del panorama casteller. Per Sant Jordi ho faran la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Sants; a la Diada del Juliol, la Colla Joves Xiquets de Valls; per Festa Major, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell; per Santa Tecla, els Xicots de Vilafranca, i a la Diada de la Colla, traca final amb els Castellers de Vilafranca, els Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia.

JOVE_calendari_2016

El 2016 té un objectiu clar: el 4de8. La Jove vol recuperar aquesta construcció, just quan fa vint anys que la va intentar per primer cop i deu que la va afegir al seu repertori. El darrer carro gros descarregat data del 2011 i l’últim coronat del 2012. El cap de colla, Marc Yll, acompanyat de la seva Tècnica, ha dissenyat un full de ruta per arribar a aquest objectiu durant aquest any, malgrat que ha hagut de substituir peces de notable importància en un castell d’aquest nivell. La Jove va començar a assajar fa un mes, però cada dia posa els quints a l’estructura de 4de8 amb els segons a terra, amb l’objectiu de començar a prendre mides en els pisos inferiors

DIADA SANT JORDI 2016