#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » II Memorial Pepe Rodríguez

II Memorial Pepe Rodríguez

Una jornada per fer un pas més on 90 camises van acudir a la cita. Al II Memorial Pepe Rodríguez tocava demostrar tota la feina feta les darreres setmanes al Palau.

Després dels pilars caminats el 5de7 era el castell de sortida, va pujar ràpid i un punt nerviós; tot i això, es va completar sense cap mena de complicació, amb dues estrenes a dosos i una aixecadora.

A la segona ronda va arribar el 4de7 amb agulla aquest cop ja sense nervis, tranquil i ben aplomat i per últim el 3de7 que tot i una relliscada de l’enxaneta en coronar la construcció no va suposar cap mena de dificultat.
A causa de la marxa de l’ambulància dos pilars de 4 simultanis van posar el punt final a una gran actuació per a la Jove que permeten tornar a somiar més enllà dels castells de 7.

Per la seva banda els Castellers de Castelldefels van completar el 3d7, un i3d7ag, la Td6 i el 4d6 i els Minyons de l’Arboç van portar la Tde6, un id4d6, el 4d6 i un i3d6.

Ara toquen 15 de dies de descans per agafar forces el segon tram de la temporada on toca treballar de valent per assolir noves fites #SempreJoveCompoActuació

DIADA SANT JORDI 2016