#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » II Jornades d’Equitat del Món Casteller

II Jornades d’Equitat del Món Casteller

El proper dissabte 28 de novembre tindran lloc les II Jornades d’Equitat del món casteller. Des de la Junta Directiva de la Colla Jove de Castellers de Sitges volem animar a totes aquelles persones que tinguin interès i especial sensibilitat per aquest tema a participar-hi.

La Junta Directiva està treballant conjuntament amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, a través de la seva Comissió d’Equitat, per incorporar un protocol d’actuació, per poder actuar amb rapidesa i contundència davant qualsevol fet susceptible de ser tractat. En aquesta jornada del dia 28 de novembre es presentarà un document de recomanacions perquè totes les colles castelleres el puguin incorporar als seus protocols de treball.
De fet, la Colla Jove de Castellers de Sitges ja va aprovar, en la darrera Assemblea General celebrada el passat 14 de desembre de 2019, un Reglament de Règim Intern, amb l’objectiu de preservar la convivència, la tolerància i el respecte. En aquest sentit, el mateix Reglament estableix tot un seguit d’actuacions i sancions en cas que de produir-se en l’àmbit de la Colla, qualsevol conducta inapropiada.

Ara que es compleixen 10 anys de la proclamació dels Castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, des de la Junta Directiva de la Colla se seguirà treballant, conjuntament amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, en el foment i la consolidació dels valors socials del fet casteller, entre els quals sens dubte es troba l’equitat.

jde
DIADA SANT JORDI 2016