#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Bateig de vela

Bateig de vela

Amb l’objectiu d’apropar el món de la vela als infants, l’Ajuntament de Sitges, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Vela van tenir la iniciativa de promoure una activitat de “Bateig de Vela”, taller coordinat des de la Regidoria d’Esports.

Va ser així que el passat dissabte 29 de Novembre, la canalla de la Jove de Sitges va poder gaudir d’aquesta experiencia, junt amb altres nens i nenes del municipi.
La canalla de la Jove de Sitges
La canalla de la Jove de Sitges
De la nostra canalla, van participar aproximadament uns 10 nens i nenes, que van sortir a navegar  des del Club Nàutic de Sitges, durant un parell d’hores, aprenent els conceptes bàsics de la navegació i tenint així el primer contacte amb el món de la Vela.
Tot i un fred intens i amb vent suau de terra, la nostra canalla va gaudir molt de la sessió, finalitzant l’activitat amb un bany a la platja de la Fragata, gràcies a la roba de neopré que el Club Nàutic de Sitges va deixar als nostres petits.
Des de la Jove volem agraïr un cop més l’ajuda i col.laboració que el Club Nàutic de Sitges sempre té amb la nostra entitat.

 

DIADA SANT JORDI 2016