#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Gràcia – 17-08-2018

Gràcia – 17-08-2018

En el calendari casteller de la Jove, hi trobem una varietat d’actuacions: horaris, pobles, colles, etc.  Una de les que més dista de la resta, és la que es va donar lloc a la plaça de la Vila de Gràcia, en divendres al vespre, en el que seria l’horari habitual d’assaig per a la colla sitgetana.

La diada de Vigílies té un acte previ: un pilar “caminant” entre la plaça del Sol i la mateixa plaça de la Vila de Gràcia. Més ben dit, un pilar corrent, que enamora i captiva a tots els espectadors i castellers.

gra1 gra2

Per començar l’exhibició, els Castellers de la Vila de Gràcia van enlairar un pilar en record i homenatge a un casteller seu, en Mike.  Tot seguit, davant l’amenaça de pluja, portaven a plaça en forma d’intent desmuntat, la torre de 8 amb folre.  En el torn de la Jove, es descarregava la torre de 6, seguint mirant la torre de 7 com a objectiu clar per descarregar-la enguany.  L’estructura pujava sense els terços de la de 7.  En repetició de primera ronda, els amfitrions descarregaven còmodament el 3de8.

La torre de 8, la repetien a segona ronda, amb èxit aquesta vegada.  La Jove, descarregava el 3de7 com a màxim castell de la jornada, després del període vacacional, amb tan sols 2 assaigs.

gra3 gra4

El 4de8 era l’aposta de la tercera ronda pels graciencs.  El 5de6, el castell per rodar gent i cloure l’actuació per part de la Jove de Sitges.  Els pilars de comiat van tancar l’actuació, amb dos pilars de 4 dels de color vi, al costat del vano de 5 de Gràcia.

DIADA SANT JORDI 2016