#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » GAMMA EXTRA A SITGES

GAMMA EXTRA A SITGES

7d7 diada FM 2014
7 de 7 a la Plaça de l’Ajuntament

Diumenge passat, Sitges va tornar a situar-se al mapa casteller com a plaça de gamma extra amb el 9 de 8 descarregat pels Minyons de Terrassa. La diada va ser una de les més apassionants que es recorden a la Plaça de l’Ajuntament, amb tres colles que van assolir les gestes que s’havien proposat: la Colla Jove de Castellers de Sitges es va apuntar la millor actuació de la temporada, amb el 5 de 7, el 7 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i un vano de 5 (els mateixos registres que ja havia assolit a Ribes a primers de juliol), els Xiquets de Reus van descarregar la torre de 8, el  seu primer 5 de 8 de la temporada i el 3 de 8, mentre que els Minyons de Terrassa, a part de l’espectacular 9 de 8 amb tres anxanetes descarregat en primera ronda, van regalar al públic sitgetà el 3 i el 4 de 9 folrats.

La diada va acabar amb la canalla de les tres colles ballant al so de les gralles en un ambient festiu propi de les grans ocasions. Amb el 9 de 8 dels Minyons, Sitges esdevé una de les poques poblacions catalanes que pot lluir dues places de gamma extra: la de l’Ajuntament i el Cap de la Vila, on, en els darrers anys, els Castellers de Vilafranca han arribat a descarregar tres gammes extres.

Gràcies a la bona actuació de la Jove de Sitges i als registres de la temporada, la colla sitgetana representarà el poble al Concurs de Castells que se celebrarà a la Plaça de braus de Tarragona els dies 4 i 5 d’octubre. Des d’ara, la colla anima tots els amics i simpatitzants castellers a assistir als assaigs (al Palau del Rei Moro els dimarts i divendres a partir de les 20’30h) per tal de preparar aquesta emblemàtica actuació.

La propera cita de la Jove és aquest mateix diumenge a les 12’30h a Viladecans, amb sortida de l’autobús de la colla a les 10’45h des de Ribes i a les 11h des de Sitges.

DIADA SANT JORDI 2016