#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Actuacions » FM Ribes – 06/07/2019

FM Ribes – 06/07/2019

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’actuació de Festa Major a Ribes amb Castellers De Les Roquetes i Castellers de Mediona. Ja fa 25 anys que la Jove de Sitges hi forma part i, enguany, ha tornat a estar ubicada davant l’Ajuntament, un cop acabades les reformes.
Amb un inici endarrerit per la coincidència de pas de la prova ciclista Abelard Trenzano, el castell de sortida de la Jove va ser el 5de7. El primer d’aquest 2019, a casa.

sp_5d7 sp_4d7a1 sp_4d7a2

A la segona ronda, el 4de7 amb agulla era el castell triat. L’estrena aquí va ser el dos del pilar. Sense cap entrebanc la colla descarregava el castell amb l’agulla del dia.
Com a darrer castell i sense poder plantejar el 3de7 amb agulla per una baixa del mateix dia, es va descarregar un nou 4de7. Com a nota destacada, al tronc, a cada pis va debutar una castellera, incloent el pis de segons, tenint la primera dona a la Jove que descarrega un castell de 7!

sp_4d7 sp_pd5 sp_pd4b

Sense poder repetir la imatge dels 2 pilars de 5 del 1998, un nou pilar de 5 va ser descarregat. I per acomiadar-se del retorn a la plaça de la Vila de Ribes, dos pilars de 4 al balcó de l’Ajuntament, en els quals tota la canalla va pujar.

DIADA SANT JORDI 2016