#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Èxit del Parc Infantil de la Jove

Èxit del Parc Infantil de la Jove

Parc Infantil RocodromMig miler de nens i nenes van passar pel Parc Infantil que la Colla Jove de Castellers de Sitges va organitzar el passat dissabte a la Fragata. El rocòdrom i els inflables van ser les activitats més sol·licitades per la canalla i van generar cues entre els seus participants.

El Parc també va presentar jocs educatius i de taula, activitats lúdiques i esportives, un taller per pintar la cara i el dibuix d’un gran mural de paper de 5 metres d’alt amb una torre de 7 de color vi. Una xocolatada va tancar la jornada, que va comptar també amb la celebració d’un assaig de la canalla de la colla.Parc Infantil Inflable

La Jove ha tornat a organitzar el Parc Infantil cinc anys després del darrer. L’objectiu de la iniciativa ha estat doble: d’una banda, atreure possibles nens i nenes per a la canalla de la colla i, de l’altra, oferir una activitat al conjunt del poble, que mostri una imatge de la colla com una entitat sòlida, oberta i amb capacitat organitzativa.

Pots veure totes les fotos a www.jovedesitges.cat/parc-infantil-07-03-2015/

La Jove de Sitges obrirà la temporada diumenge 22 amb una actuació a la platja Sant Sebastià, que comptarà amb els Castellers de Viladecans i els Castellers de Les Roquetes com a colles convidades.

DIADA SANT JORDI 2016