#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Exhibició de Santa Tecla 29-09-2018

Exhibició de Santa Tecla 29-09-2018

El Cap de la Vila ha trigat 23 anys a veure per fi aquella torre de 7 que la Jove de Sitges va carregar aquell 1995. Un parell de setmanes abans, aquest 2018, els sitgetans la descarregaven per 3r cop en l’historial, i aquest diumenge, tocava la 4a. Tal 29 de setembre però de 6 anys enrere, la Jove havia descarregat per primer cop la torre de 7 al Casino Prado Suburense, degut a la pluja.

st_pcam st_pdol

Abans de tot plegat, s’entrava a plaça amb aquell ambient que aquella tarda era adient per complir el que semblava una utopia per la Jove. Un cop fet el pilar de 4 caminant, la colla feia un homenatge al Pepe Rodríguez amb un pilar de 4 de dol.

De sortida, el 5de7 per asserenar tot el neguit i descarregar-lo per escalfar abans que la torre. I tot seguit, torre de 7. Sense dubtar-ne cap moment ni en tancar la pinya, ni en fer pujar tronc i canalla, al cap de pocs moments, ja hi havia altre cop una torre de 7 sitgetana descarregada al bell mig del Cap de la Vila.

st_5d7 st_td7 st_7d7

Per acabar les rondes de castells, s’estrenava el 7de7 enguany. L’anterior vegada dut a plaça aquest 2018, va quedar en intent desmuntat. Aquest cop, descarregat. Un castell a priori fàcil, però que requereix d’una gran base de pinya pròpia per tal de poder-lo realitzar.

Finalment, un pilar de 5 i 2 pilars de 4 posteriors van servir per tancar l’actuació. La darrera abans de viatjar a Tarragona per afrontar el Concurs de Castells.

st_pd5 st_2pd4
DIADA SANT JORDI 2016