#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Activitats » Entrega de la XVII Distinció Especial dels Premis Sitges

Entrega de la XVII Distinció Especial dels Premis Sitges

Guardó atorgat a la Jove de Sitges
Guardó atorgat a la Jove de Sitges

Aquest passat divendres,dins de la Nit de Premis Sitges que va tenir lloc a la Societat Recreativa El Retiro, l’Ajuntament de Sitges va atorgar a la Colla Jove de Castellers de Sitges la XVII Distinció Especial per la seva aportació cultural i social a la vila i al territori català. Des dels seus inicis, la Jove de Sitges ha tingut com a objectiu mantenir i fomentar els castells a Sitges. Ha arribat a descarregar la torre de 7 i el 4 de 8 i ha creat un calendari que ha permès a les millors colles del país aixecar les seves construccions al Cap de la Vila i a la Plaça de l’Ajuntament.

El guardó, concedit per l’Ajuntament des de 1998, reconeix una persona, entitat o col·lectiu de Sitges que hagi destacat, durant la seva trajectòria, per l’organització d’activitats que hagin tingut ressò en la població i per la tasca desinteressada en favor de la cultura a la vila.

Per aquells que no vau poder ser present a l’esdeveniment, podeu llegir el discurs fent clic aquí. També podeu veure el vídeo del moment de rebre la Distinció.

[youtube id=”rzdObcNEhcw”]

Uns dies abans però, l’Eduard Terrado, president de la colla i en Jordi Figueras, cap de colla, van ser entrevistats a Maricel Televisió.

DIADA SANT JORDI 2016