#wrapper.boxed #theme-header, #wrapper.boxed .breaking-news, #wrapper.boxed #main-content { box-shadow: none; }
Inici » Noticies » El dolç moment casteller de Barcelona

El dolç moment casteller de Barcelona

Veure un jove amb la faixa i el mocador casteller sota el braç al metro s’ha convertit en una cosa comuna, especialment els divendres a última hora de la tarda, quan les colles fan el principal assaig setmanal. Al metro, amb bicicleta, amb moto o a peu, al voltant de 1.500 barcelonins integren les sis colles, que aquest migdia han actuat a la plaça de Sant Jaume posant de manifest el moment més dolç de les seves respectives trajectòries.

Les tres colles grans (Castellers de Sants, Castellers de Barcelona i Castellers de la Vila de Gràcia) han firmat les millors actuacions dels seus repertoris. Els de Gràcia han superat la seva millor marca per enèssima vegada en les dues últimes vegades (4de9f, 3de9f, 3de8a, pde7f), els de Barcelona l’han millorada (4de8a, 4de9f, 3de9f, pde6) i els de Sants han repetit els tres millors castells que tenen (3de9f, 4de9f, 4de8a). També han estat bones les actuacions de les tres colles mitjanes. Els del Poble Sec han fet 2de7, 7de7, 5de7; els de la sagrada Família han alçat 3de7s, id2de7, 5de7, 7de7 i la Jove de Barcelona ha frmat 3de7, 7de7, 4de7a. 

La projecció actual dels castells és un fenomen general a tot el país, però potser té un significat especial a Barcelona. (noticia sencera)

DIADA SANT JORDI 2016